I què fem en part del nostre temps lliure? Quan tenim una estoneta ens agrada escriure sobre algunes reflexions que ens fem de la nostra feina, o bé explicar experiències que ens passen en el nostre dia a dia. Certament treballem en un àmbit on esdevenen moltes aventures i desventures, i ens grada compartir. Així que esperem que gaudeixis d’aquests blocs:

  • Blog Emociones: Aquí podràs trobar orientacions per a la teva gestió emocional, exercicis, propostes… i de tant en quant experiències personals que compartim amb tu, des de la humiltat i com a persones que també tenim les nostres inquietuds.
  • A Instagram també oferim un recull d’orientacions i exercicis que et poden ser d’utilitat pel teu entrenament emocional. Segueix-nos i fes-te amb totes!
  • Blog Educación: Aquest és un bloc personal que gestiona la @JuditMF. Es tracten temes educatius en el sentit més ampli, des d’innovació a les aules i noves metodologies, passant per entrades més crítiques amb el sistema educatiu actual.

A tots els nostres espais ets molt benvinguda o benvingut per comentar la teva experiència o les teves reflexions. També pots fer-nos arribar suggerències o inquietuds sobre temes que siguin del teu interès en els àmbits de l’educació emocional i la psicopedagogia. Hi ha cap qüestió sobre la qual vols que parlem? Escriu-nos!