Aula EdEm Famílies i criança

Índex

Benvingudes famílies

Des d’Aula EdEm som molt conscients de la importància que el desenvolupament ple de les vostres filles i dels vostres fills té per vosaltres. També som coneixedores que criar i educar un fill no és una tasca fàcil i que, sovint, hi ha molt desconeixement de com fer-ho d’una manera que sigui sana i sostenible per tothom. Lidiar la criança en conjunció amb totes les altres activitats i responsabilitats de la vida sovint s’assembla més a fer malabars que a educar, oi?

Acceptar que no ho sabem tot és el primer pas per assolir l’èxit en la nostra tasca educativa i de criança. No passa res; ningú neix aprés. No esteu soles. Des d’Aula EdEm volem donar un cop de mà a les famílies que tenen inquietud per fer-ho de la millor manera possible.

Ningú ens ensenya a ser mares o pares, sinó que és una cosa que fem, sovint, com podem, sense referents clars en els quals poder emmirallar-nos. No estem dient que totes les mares i pares ho facin malament, però fins fa relativament poc fer de mare o pare era una qüestió molt més intuïtiva (se suposava que quan eres mares, de cop t’il·luminaves i ja ho sabies fer tot) i compartida amb les veïnes o “la tribu”. Abans, poc es pensava que la criança podia ser una disciplina per aprendre. Ja veus!

Un grapat de paraules per una bona criança

Si us esteu plantejant iniciar la criança d’una o més criatures, és bo que comenceu a reflexionar en unes paraules clau que cal que tingueu en compte per ajudar als infants a créixer i desenvolupar-se d’una manera autònomament resilient.

En Aula EdEm som expertes en entrenar les competències necessàries per tal que els infants puguin desenvolupar la seva autonomia. Des de la nostra dilatada experiència conjuntem l’autonomia amb d’altres capacitats igualment importants amb la finalitat última de crear espais educatius realment profunds. La meta última és que es preparin com a persones per les vicissituds de la vida. Així, la curiositat, la creativitat i l’autoconeixement esdevenen clau per tal de fomentar un aprenentatge coherent que senti unes bases propícies pel bon fer i per a la resiliència. Per resiliència entenem la capacitat de superar les situacions difícil d’una manera sana i sostenible. D’altra banda, l’estima i la compassió són elements importantíssims per tal de construir vincles realment profunds basats en el respecte mutu, la comprensió, l’empatia i la gestió positiva del conflicte.

Segurament moltes d’aquestes capacitats ja les teniu vosaltres incorporades en la vostra manera de ser i estar. Senzillament, puliu-les i exhibiu-les! Per aquells aspectes que en tingueu dubtes o volgueu desenvolupar, mireu-vos la nostra cartera de serveis. Segur que us podem ajudar!

Cartera de serveis

A continuació us deixem un recull de les diferents possibilitats professionals que Aula EdEm ha dissenyat per ajudar-vos en la vostra tasca de criança. No en perdeu ull!! [Cliqueu sobre cada servei si voleu ampliar la informació]

  • Assessorament familiar
  • Coaching familiar
  • Tallers per tota la família
  • Serveis a mida

Si teniu qualsevol dubte o requeriu alguna informació que no estigui contemplada, ens podeu escriure per correu electrònic o whatsapp. A la secció de contacte trobareu les dades per fer-ho!