Serveis per famílies

La criança dels nostres fills consisteix en guiar-los i ajudar-los per tal que es puguin desenvolupar de forma autònoma a la vida. Aquest procés els permet cobrir una sèrie de necessitats fisiològiques, de seguretat, d’estima i participació, d’autoconeixement, etc. que són fonamentals per una completa integració en el dia a dia. La nostra voluntat, sense cap mena de dubte, és fer-ho el millor que sabem. I així ho fem. No obstant això, cadascú de nosaltres té la seva motxilla emocional que carrega i projecta en les interaccions amb si mateix i amb els altres. Sovint, aquesta motxilla ens limita a l’hora d’educar en les habilitats emocionals i socials, en els processos d’auto-observació, en les formes d’establir vincles, etc.

Per si no fos suficient, les qüestions més psicològiques sempre esdevenen més invisibles. No perquè no tinguin importància (que la tenen, i molta!!) sinó perquè succeeixen de manera molt subtil fins el punt que semblen imperceptibles. A més, s’afegeix el problema d’una cultura que no té l’hàbit de parar atenció en aquestes qüestions. Amb la qual cosa el nostre desentrenament per educar en aquests aspectes sovint és considerable.

Amb el propòsit últim d’ajudar-vos en la vostra tasca de criança, us fem la proposta de serveis que us poden ser d’utilitat per acabar de millorar aspectes vitals en l’educació de les vostres filles i dels vostres fills. Podeu ampliar informació clicant en l’etiqueta del servei per tal d’accedir a la fitxa explicativa.

Serveis professionals

  • Assessorament familiar: Tens una consulta puntual sobre un tema concret? Aquest és el teu servei. Posa’t en mans de l’equip d’Aula EdEm i mirarem de trobar la resposta més adient a la teva situació!
  • Coaching familiar: Aquest servei us permet treballar en profunditat aspectes emocionals concrets relacionats amb la criança. Alguns exemples podrien ser: posar límits, crear vincles profunds, comunicar d’una forma no violenta, cultivar l’assertivitat, incorporar bons hàbits, gestionar positivament els conflictes, alfabetitzar emocionalment, etc.

Tallers

Servei a mida