Coaching educatiu

Índex

Què és el coaching educatiu?

El coaching educatiu és una disciplina que potencia les competències individuals dels estudiants, incrementa el seu aprenentatge i possibilita la resolució de les dificultats acadèmiques, produint un canvi de motivació i d’actituds positives cap a l’estudi.

Objectius del servei

En primer lloc, aquest servei vol atendre les dificultats acadèmiques en l’alumnat. Des d’aquí, entrenar la competència lectora i la comprensió lingüística, com a eixos de l’aprenentatge, es fa fonamental. A més, educar en tècniques d’estudi sans per a l’estudi i potenciar hàbits, especialment emocionals, saludables que impulsin l’estudi i evitin l’estancament o el bloqueig.

A banda d’aquests objectius transversals, durant les sessions es dedica una part a repassar els continguts que es fan a l’aula ordinària, així com reforçar i ampliar els continguts de les diferents matèries. De cara a alumnat nouvingut, també s’ofereixen sessions per alfabetitzar i generar immersió lingüística.

Contacta

Vols rebre informació sobre el servei de coaching educatiu sense cap mena de compromís? Estarem encantades de resoldre els teus dubtes!!

o bé, omple el següent formulari