Assessorament familiar

L’assessorament familiar és un servei que Aula Edem posa a la vostra disposició per tal de cobrir la necessitat d’un coneixement més ampli en els processos de criança que giren entorn aspectes emocionals. Aquest servei obre la porta a resoldre dubtes concrets que se’n puguin presentar en el vostre dia a dia. L’equip d’Aula EdEm recull la consulta i elabora una resposta adaptada a les necessitats de la demanda, per tal d’oferir solucions concretes a situacions concretes.

Aquest servei és un servei puntual que mira de resoldre un dubte concret. Si en voleu un servei de llarga duració mireu la nostra carta de serveis per tal de buscar el servei que més s’adeqüi a les vostres necessitats.

Com funciona el servei d’assessorament familiar?

El funcionament de l’assessorament familiar és força senzill. Només has d’omplir el formulari que adjuntem al final d’aquesta pàgina, seguint les instruccions que s’hi especifiquen. En quant ho rebem, ens posarem en contacte amb vosaltres per tal de resoldre alguns dubtes o completar informació. També us especificarem la forma de pagament.

En quant rebem confirmació del pagament tornarem a contactar amb vosaltres per fer-ne constància. I en 48 hores lectives us enviarem una resposta en format pdf en el correu electrònic o número de whatsapp que ens hagueu facilitat. El pdf recollirà la consulta feta i la solució plantejada per l’equip d’Aula EdEm.

Escull l’opció preferent del canal a través del qual voleu que us contactem.
Afegeix una línia per cada membre de la família on s’especifiqui el nom, l’edat, si conviu a casa, tres qualitats positives i una cosa a millorar. Especifica també les relacions entre els membres de la família (bona, regular, millorable).