Psicologia Coaching

Al llarg de la vida ens podem trobar en situacions de crisis en les quals podem sentir-nos impossibilitades per a resoldre els nostres problemes. Descobrint els propis recursos per millorar, per sentir-te millor amb tu mateixa i els altres. Així podem aconseguir el canvi cap a la felicitat.

Característiques del servei

  • Servei individual
  • Duració: 1h30
  • Cada dues setmanes
  • Exercicis personals intersessions

El patiment és una construcció que fem

Des de l’experiència de cadascuna de nosaltres aprenem a mirar i a comprendre el món i les coses que hi passen des d’una perspectiva concreta. Quan es generen episodis de malestar, sovint pensem que el problema som nosaltres, que alguna cosa no funciona; ens entristim, enfadem, culpem… O pensem que el problema és dels altres, que no ens entenen, no ens respecten, o ens posen les coses difícils… O poder el problema és la nostra mala sort, que sempre ens la juga en el moment oportú?

El factor comú d’aquestes tres formes d’interpretar el que ens passa és que ens resten energia per construir la nostra forma d’estar al món d’una manera sana i sostenible, ja que eludeix el problema de fons. En realitat no hi ha cap cosa trencada en nosaltres, ni en els altres, ni en la nostra sort. Però aquesta forma de pensar ens atrapa en una dificultat psicològica que ens condemna a repetir solucions fallides que perpetuen aquest malestar.

La nostra experiència no deixa de ser una racionalització del món que es converteix en coneixement adquirit. La majoria d’aquests aprenentatges ens són útils pel dia a dia, per estar, per relacionar-nos, per fer… No obstant, alguns aprenentatges ens dificulten el ser i estar, i ens generen malestar. Però, certament, allò que aprenem podem desaprendre-ho i adquirir un nou coneixement que ens impulsi en comptes de frenar-nos. Hi estàs d’acord?

La solució? Construïm el canvi emocional

Des de la nostra experiència professional, la manera de sortir d’aquesta cruïlla és a través del canvi emocional dut a terme de forma estratègica i eficaç en la vida personal i interpersonal de cadascuna de nosaltres. Des d’aquesta línia de treball, els resultats són sostenibles en el temps i apoderen les persones que ens venen a consulta. Perquè la nostra màxima és el teu benestar i la potenciació dels teus recursos per auto-generar-te aquest benestar, independentment del què passi al teu voltant.

T’hi atreveixes a dissenyar el teu propi interior? Contacta’ns! 👇

Formulari de contacte: