Serveis Aula EdEm

Des d’Aula EdEm us oferim diversos serveis per tal de fer front a les necessitats més comunes que ens hem trobat al llarg de la nostra experiència professional. També dissenyem projectes a mida segons les necessitats particulars que vosaltres ens presenteu (podeu omplir el formulari al final de la pàgina per explicar-nos què necessiteu en particular). A continuació us presentem els serveis:

Tallers (9h)

Projectes (curs lectiu)

Conferències

  • 5×8, amb Howard Gardner: Des de la teoria de les 5 ments i de les Intel·ligències múltiples de Howard Gardner analitzarem en profunditat un nou paradigma a partir del qual construir una educació basada realment en l’aprenentatge i la comunitat.
  • Emocions, eixos de la vida: Posarem de relleu com poden afectar les emocions a les nostres vides fins el punt de dificultar-nos la nostra activitat a l’escola, a casa o a la feina.
  • Troba’t!: Analitzarem la importància de la respiració i l’atenció plena per gaudir més de l’aquí i l’ara i poder ser més excel·lents.
  • Sóc neurodivers, i ara què?: Des d’un nou model de neurodiversitat analitzem les múltiples possibilitats que els cervells tad(h), autistes o dislèxics poden oferir-nos a la nostra aula.
  • Jo estudio, tu estudies, ell estudia: T’has parat a pensar un fet paradoxal a les nostres escoles? Demanem als estudiants que estudiïn molt però sovint no els oferim eines d’estudi efectives. Hi posem solució?

Serveis a mida

Cap dels serveis anteriors s’adequa a la teva necessitat? No hi ha problema: contacta’ns a través del següent formulari i planteja’ns les teves necessitats. Mirarem de donar-te una solució el més aviat possible. Gràcies!